Me olemme mainostoimisto Ideaomena Joensuusta

Teemme raikasta ja toimivaa markkinointiviestintää digin, printin, videon ja somen parissa. Toimintatavoiltamme olemme asiakaslähtöinen ja hoidamme työt loppuun sovitussa ajassa ilman piilokuluja

045 645 9280 Pyydä tarjous

responsiiviset kotisivut Joensuu

Responsiiviset sivut

Suunnittelemamme responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla alustoilla ja kaikkia tekemiämme sivustoja pystyt tarvittaessa muokkaamaan itse. 

Voit helposti luoda sivuja, lisätä kuvia ja verkkolomakkeita. Lisäksi analytiikan avulla voit reaaliajassa seurata, kuinka paljon ihmisiä sivullasi vierailee ja kuinka kauan he siellä viihtyvät.

Google optimoidut kotisivut

Hakukoneystävälliset kotisivut

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat optimoitu luonnollisilla hakusanoilla hakukoneita varten. Sivun toteutusvaiheessa syötämme tärkeitä hakusanoja, joilla haluat sivusi löytyvän. Lisäksi järjestelmämme antaa mahdollisuuden muokata ja lisäillä hakusanoja tulevaisuudessa myös itse. Näin sivuston jatkokehitys on helppoa ja nopeaa.

Tarjouspyyntö

Mainostoimisto Joensuu

Tarjouspyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Drupal Commerce - verkkokauppa. 

Miksi valita Drupal Commerce – verkkokauppa?

Drupal Commerce verkkokauppa sisältää responsiivisen ulkoasun, joka toimii kaikilla laitteilla;  pöytäkone, kannettava, puhelin, padi.  Et tarvitse erillistä mobiilisivustoa, vaan kaikki hoituu yhdellä sivuratkaisulla. Verkkokauppa mahdollistaa erilaiset alennus- ja verolaskurit, monipuoliset kassapalvelut, raportoinnit, monikielisyyden ja lisäksi verkkokauppaa on helppo käyttää ja päivittää. Verkkokauppa latautuu nopeasti ja kestää suuriakin kävijämääriä. Tilauksia ei mene hukkaan sen vuoksi, että kävijöitä on paljon tai verkkokauppa on vanhentunut. 

Verkkokauppamme sisältää järjestelmän koulutuksen.